ΚΕΛΑΦΑΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ

Ανακατασκευή τετραώροφου κτιρίου με σκοπό τη δημιουργία ενός σύγχρονου φροντιστηρίου. Ο περιορισμός για τη διατήρηση της ήδη υπάρχουσας όψης, μας οδήγησε στην κατασκευή μιας διάτρητης μεταλλικής επιδερμίδας, η οποία καλύπτει τα υπάρχοντα μπαλκόνια προσδίδοντας μία φρέσκια εικόνα σε ένα ήδη παλαιότερο κτίσμα. Iδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο χώρο του ισογείου με σημαντικές τροποποιήσεις στους χώρους  υποδοχής και γραμματείας. Οι έντονες αντιθέσεις υλικών και χρωμάτων έδωσαν σε αυτούς τους χώρους μία ιδιαίτερα “νεανική” και φιλική αίσθηση. Παράλληλα, η είσοδος τονίστηκε από μία διάφωτη επιφάνεια που δίνει την αίσθηση του αιθρίου. Οι πόρτες στις αίθουσες διδασκαλίες σηματοδοτήθηκαν με αρίθμηση, συνδυάζοντας την πρακτικότητα με τη διασκεδαστική πλευρά της γνώσης.
Φωτογραφίες : Βασίλης Σκοπελίτης

Ke1
Ke22
Ke3
Ke16
Ke13
Ke11
Ke12
Ke15
Ke2